NHL | 22/03 - 28/03

NHL-i teemad arhiiv hooaegade lõikes

Moderaator: Huroon

Suletud
Kasutaja avatar
sponsa
MVP
MVP
Postitusi: 465
Liitunud: 13 Veebr 2010, 20:24
Lemmik: Anaheim Ducks

NHL | 22/03 - 28/03

Postitus Postitas sponsa »

Nädalavahetus möödus kurvalt. Foorum oli maas ja paljud tundsid sellest puudust. Õnneks ajas Admin asja korda ja foorum tuli tagasi veel paremana, kui enne. Sens paigutas kalendri siia, kuhu nüüd päris suur hul inimesi saab sündmusi lisada ja seda ka aktiivselt tehakse. Jätkake hea tööga.

Pilt
----------------------------------------------------
Juhtunud on nii palju, et NHL on sammuke lähemal pähe lööke tõkestava reegli vastuvõtmisel. nagu aru sain, pidi veel kaks juhtkonda seda heaks kiitma ja siis vist avalikustatakse , milles asi täpselt seisneb.
***
Chicago võttis tänaöise võiduga PHX üle juhtpositsiooni läänes üle. Seabrook samuti tagasi mängus. samuti võib :Px seal esikolmikus SJ välja vahetada, kellel viimasel ajal pole eriti hästi läinud ( 6 mängust 1 võit)
***
Tänane võit anaheimi üle andis Calgaryle jälle võimaluse jahtida PO kohta. Viimane meeskond läänes, kellel minu arvates veel võimalus PO pääseda.
***
Bostoni kena mäng nihutas samuti joone Atlantast 3 punni kaugusele. Flyers on sealt pundis hetkel raskustes. Kaotanud kolm mängu ja carter nüüd vigastatud. Siiski hoian neile pöialt, et nad vastu peaks.

Muu info:
Proovige ikka Rapidshot auhinda kätte saada. Hetkel 35 golli, aga see pole ulmeline piir. varsti saab auhinnavõistlus läbi. Proovida võib peale seda ka, aga hoki pileteid lihtsalt ei saa enam.

Fantasy mäng samuti käimas. täna hüppas admin vist viiendalt kohalt esimeseks. Liituge, proovige kätt ja harjutage playoffideks. hetkel juba 13 liitunut.
Pilt
Pilt
Pilt

Kasutaja avatar
kukoc
Hall of Fame
Hall of Fame
Postitusi: 636
Liitunud: 13 Veebr 2010, 20:45
Lemmik: Detroit Red Wings
Asukoht: Helsinki

Re: NHL | 22/03 - 28/03

Postitus Postitas kukoc »

:DT koht PO-s hakkab aina kindlamana tunduma, :Ns ja :Co napilt ees.Kui nii edasi panevad siis võib nendest ilusti mööda saada.Tänane mäng :Sl vastu oli suht hea,hirmus surve pandi peale :Sl poolt aga :DT võttis ikkagi oma.Zetterbergi liin tegi siis ära,Datsyuki liin pole juba paar mängu millegagi silma paistnud.Tegelt ainuke kes silma jääb ongi Dats ise,julmalt ikka valitseb litrit ja liigub.Ja loomulikult on ta ka Selket väärt :Vic

GO :DT GO!!!!

Kasutaja avatar
sponsa
MVP
MVP
Postitusi: 465
Liitunud: 13 Veebr 2010, 20:24
Lemmik: Anaheim Ducks

Re: NHL | 22/03 - 28/03

Postitus Postitas sponsa »

Pilt

Nabokovile karjääri 50 SO ja haid kindlustasid endale PO koha. Nabokov on selles arvestuses 25 kohal. Tegevväravavahtidest on veel tema ees Osgood (50), Luongo (51) ja Brodeur (108). Milliseid SO juubeleid veel oodata? Vokounil on 38 ja Theodorel 29 nullimängu.
Pilt
Pilt
Pilt

Kasutaja avatar
flaier
Hall of Fame
Hall of Fame
Postitusi: 761
Liitunud: 13 Veebr 2010, 15:21
Lemmik: Philadelphia Flyers
Asukoht: Pensionil

Re: NHL | 22/03 - 28/03

Postitus Postitas flaier »

http://www.csnphilly.com/03/26/10/Backl ... feedID=704
Praeguse seisuga paneb Philly tänaseks mänguks Pittsburghiga väravasse NHL-i mängukogemuseta Backlundi. Ega erilist vahet polegi, Boucheri viimaste mängude "ässad" ei jäta treeneritele ka erilist muud võimalust. Hooaja algul arvasin, et Boosh võiks olla nii enamvähem OK varumees, aga jah praeguse mängu põhjal ei kõlba ta AHL-i ka mitte. Kuna Philly sel nädalavahetusel punkte juurde niikuinii ei saa, siis polegi vahet kes seda puuri passib.

Pilt
Pilt

Kasutaja avatar
kukoc
Hall of Fame
Hall of Fame
Postitusi: 636
Liitunud: 13 Veebr 2010, 20:45
Lemmik: Detroit Red Wings
Asukoht: Helsinki

Re: NHL | 22/03 - 28/03

Postitus Postitas kukoc »

Niiet siis järjekordne hea mäng :DT .2 kolmandikul pandi asjad paika,Franzeni iluvärav,Homeri PP koll (Homeri leivakas ja kokku 100 PPG :D ),Ericssoni SHG ja Datsyuki meisterlik etteaste.Kuigi võiks viriseda naca PP kohapealt,kokku oli vist 7-2 v 8-2,pole statsi uurinud, 2 korda isegi 5-3 vastu.PK oli ka täitsa okei,1 siis ikkagi lasti ära lüüa.Wildi teine koll oli selline väike kobin,ega vv-del pole lihtne neid tantsivaid littreid püüda.Lõpuks siis The Mule`lt 2+2 ja 6-2 võit ,jehhhuuu :Vic .Täna öösel minnakse külla siis Kiskjatele, ja kui tuleb võit siis ollakse ühe pulga peal.

GO WINGS GO!!!!

Kasutaja avatar
Sens
Hall of Fame
Hall of Fame
Postitusi: 1235
Liitunud: 13 Veebr 2010, 20:35
Lemmik: Ottawa Senators
Asukoht: Harjumaa

Re: NHL | 22/03 - 28/03

Postitus Postitas Sens »

http://img31.imageshack.us/img31/8969/9 ... slide1.jpg[/imgwrap]Järjekordne hea mäng :OT . Saavutati kolmas võit järjest. Nii et korraks võib vabamalt hingata. Ja keda võideti ? Loomulikult :Bf 4-2. Selle hooaja seis on 5-0.
Mäng ise oli rohkete võimalustega mõlemalt poolt. Väga hea mäng mõlemalt puurivahilt. Eriti tuleb esile tõsta super save Milleri pool, mida näeme selle nädala highlightsides kindlasti. Ei puudunud ka kaklus, mis on nende meeskondade vahelistes mängudes tavaline.
Tooks esile ka momendi millest arvan räägitakse veel mõnda aega, ja mis minu meelest hokile head reklaami küll ei tee. Nimelt esimese kolmandiku 16-ndal minutil läksid Patrick Kaleta ja Mike Fisher( kes enne seda pusisid omavahel mitmes situatsioonis) pikka litri järgi. Enne portet Kaleta vaatas seljataha, et kas ikka Fisher on järgi. Siis ta põhimõtteliselt peatus, kuigi litrini oli paar meetrit, ja Fisher sõna otseses mõttes puudutas teda seljast. Peale mille Kaleta prantsatas vastu portet ja veel nii "õnnetult" et pidi lahkuma arstlikuks kontrolliks (ausalt öeldes kadus ta ülikiiresti platsilt ja ei paistnud et tal midagi viga oleks). Vaadates seda momenti mitmeid kordi olen küll veendunud et tegu 100% Kaleta poolt valmistatud momendiga ja sukeldumisega. Fisher sai 5min+mängust eemaldamise. Loomulikult läheb see moment ülevaatusele. Üldse ei imestaks kui Fisher saaks veel mõne mängu keeldu. Elame üle. Aga ootaks ka mingit karistust Kaletale. Kui sellised momendid hakkavad läbi minema ootab meid ees paras tsirkus, eriti veel uute reeglite valguses.
Fisheri enda kommentaar juhtunule :

“I didn’t touch him. He should be playing soccer,” said Fisher. “I’m not going to criticize. It’s a tough call to make if you’re a ways away. I saw the replay and it was definitely a dive. He embarrassed himself.
“I knew right away because (the Sabres) weren’t concerned and they were laughing because they knew what happened.”
Pilt
Pilt

Kasutaja avatar
manalamees
Hall of Fame
Hall of Fame
Postitusi: 1195
Liitunud: 13 Veebr 2010, 21:58
Lemmik: Boston Bruins
Asukoht: flower of scotland
Kontakt:

Re: NHL | 22/03 - 28/03

Postitus Postitas manalamees »

Pilt
Pilt

Suletud